Levensverzekering

Spaarplannen zijn de eerste (kleine) verzekeringsvormen die gebruikt werden om de kleine spaarder de gelegenheid te bieden om te beleggen. Uit de spaarplannen zijn de huidige beleggingspolissen gegroeid waarmee hele vermogens worden gespaard. Als mensen nu via een verzekering willen beleggen moet er eerst een uitgebreide inventarisatie plaatsvinden van de risico”s die men wil lopen.

Eigenlijk is dit een kleine levensverzekering: er wordt uitbetaald als men overlijdt: Er zijn vele miljoenen uitvaartpolissen afgesloten, omdat men telkens weer wat moet bijverzekeren als de uitvaartkosten stijgen. Omdat dit eigenlijk niet echt een moeilijke opgave is, hebben we hieronder een link gemaakt naar de site van Ardanta (Fortis): u kunt dan online direct kijken of u goed verzekerd bent en het meteen regelen.\r\n

Moderne uitvaartpolissen zijn geïndexeerd of kunnen elke drie jaar worden aangepast. Zoals hieronder al genoemd: er zijn twee hoofdsoorten te onderscheiden: uitkeringen in geld en naturaverzekeringen. De eerste soort spreekt voor zich, maar bij de tweede soort zijn er diverse soorten polissen bij diverse maatschappijen of uitvaartverenigingen te sluiten. De een vergoedt een afgesproken pakket, waarbij het niet uitmaakt bij welk uitvaartbedrijf dat gebeurt, de ander verplicht u tot afname van het pakket bij een plaatselijke of regionale ondernemer, of doet het zelf. Wij hebben een uitvaartmeter die wij op uw verzoek toezenden, waarbij u kunt calculeren wat u denkt nodig te hebben voor een uitkering in geld. Het afsluiten van een uitvaartverzekering in geld hebben wij bij Ardanta online mogelijk gemaakt. Informatie over de verzekering in Natura, waarbij dus alles wordt geregeld, kunt u bij ons opvragen.

\r\n

Heel bijzonder is de inkooppolis! Mensen boven de 50 mogen zonder medische vragen hun uitvaart ineens inkopen. Doordat de maatschappij rente ontvangt over de betaalde koopsom, blijft de verzekering altijd waardevast. In veel gevallen is de inkoopsom ook nog fiscaal aftrekbaar. Vraag bij ons om alle relevante informatie. Zelfs mensen die al elders een uitkering in geld hebben verzekerd kunnen hier veel profijt van hebben.

\r\n

Klik hiervoor het afsluiten van een Ardanta uitvaartverzekering in geld.

\r\n

 

Reageren uitgeschakeld

Filed under Geen categorie

Comments are closed.