Routebeschrijving

Situatiebeschrijving
Het pand ligt aan de zuidrand van Tuinwijk, een wijk ten noorden van het centrum van Utrecht, op één van de vier hoeken van het kruispunt van de Adelaarstraat  (deze heet na het kruispunt Willem van Noortstraat) en de Johannes de Bekastraat. In de gehele omgeving moet betaald worden geparkeerd. U kunt mede daardoor vlakbij kantoor altijd een plaatsje vinden.

Plan uw route, klik in het kaartje op ‘meer opties’.

Plan hieronder uw route met de 9292 Widget

Plan mijn reis

Na het uitstappen loopt u ca 50 meter terug en steekt dan de straat over. U loopt dan tegen het pand aan.

Routebeschrijving AUTO

Vanaf A 2 (richting Den Bosch)
1. Afslag Utrecht Noord/Maarssen. 4-baansweg richting Utrecht volgen, tot bebouwde kom. Bij tweede rotonde rechtsaf de Einsteindreef in (blijft 4-baansweg).
2. Bij de tweede rotonde linksaf (4-baans: Brailledreef). Onder Spoortunnel door, dan rechts aanhouden, de Talmalaan in.
3. Nadat u op de rotonde rechtdoor bent gegaan, gaat u bij het volgende kruispunt, dat ligt in een bocht naar rechts, linksaf, de Draaiweg in. Negeer afslagen en zijstraten en rijdt ca 150m. door totdat u een voormalige brug overgaat. Daar eindigt de Bekastraat. Het laatste huis in de Bekastraat heeft numer 77! Probeer hier dus een (betaalde) parkeerplaats te vinden. Ons kantoor ligt aan het volgende kruispunt tegenover ” Domino’s Pizza” (blauw/rode dobbelsteen).

Vanaf A2 (richting Amsterdam)
Na de afslag Leerdam-Everdingen rechtsaf de A27 op, richting Almere. Zie verder onder A27(richting Almere)

Vanaf A 12 (vanuit Arnhem, richting Den Haag
Afslag Amersfoort/Hilversum/Utrecht Noord (A27/A28) nemen. Vervolgens de route van de A27 (naar Hilversum toe) vanaf het begin volgen.

Vanaf A 12 (vanuit Den Haag, richting Arnhem)
Afslag Amersfoort (A 28) en Almere/Hilversum (A 27) volgen.
Volg dan de route zoals beschreven bij “Vanaf A 27 (naar Hilversum toe)

Vanaf A 27 (naar Hilversum/Almere toe)
1. Afslag Veemarkt/Rijnsweerd (afrit nr. 30) volgen: vervolgens op de parallelbaan van de A 27 blijven rijden tot de afslag De Bilt-Veemarkt.
2. Beneden op de afslag: Linksaf (Biltse Rading) richting Utrecht.
3 .De Biltse Rading eindigt bij de eerste rotonde. Rechtdoor de Kardinaal de Jongweg inrijden.

Daarna de hele Kardinaal de Jong-weg (4-baans, 1 rotonde en 5 kruispunten) afrijden, tot er linksaf richting het centrum kan worden gegaan. De weg daarnaartoe is de Talmalaan. Dan vanaf punt 3.volgen zoals vanaf A2 is vermeld.

Vanaf  A 27 (naar Breda toe).
1. Afslag Utrecht-centrum-Veemarkt. Beneden rechtsaf, de Biltse rading inrijden
2 .Volg verder de routebeschrijving  zoals hierboven A 27 (naar Hilversum toe) vanaf  nr 3.

Vanaf  A 28 (naar Utrecht toe).
1. Afslag Utrecht-Noord/Hilversum (A 27) inrijden . Boven NIET op de A 27 invoegen, maar rechts blijven rijden: dat is dan de afslag Veemarkt. De route vanaf 2. volgen zoals bij  A 27 (naar Hilversum toe). Is vermeld

Routebeschrijving voetgangers vanaf Utrecht Centraal Station

Het is mogelijk om vanaf het Centraal station binnen ca. 20 minuten naar de J. de Bekastraat te lopen. Boven in de Stationshal loopt u naar Hoog Catharijne en naar het Vreeburg.
U steekt het Vreeburg diagonaal over en steekt de straat over: de Jacobstraat in. De Jacobstraat gaat na een brug over in de Oudenoord.
Na 50 meter slaat u rechtsaf de Kaatstraat in. Deze gaat over in de Adelaarstraat. Na het einde van deze straat is het kantoor het eerste pand links.